top of page

Last minute reis zomer 2022

Voor deze zomer hebben wij besloten om het zelf iets dichterbij huis te houden. Door verschillende omstandigheden waaronder een hele lange geplande reis in 2023 konden wij dit jaar niet zo heel lang op reis. In eerste instantie zouden wij een hele mooie door Italië maken, maar dit kon niet doorgaan.

Maar toen kregen wij uit het niets een aanbieding van de rederij waarbij wij meerdere keren een cruise hebben gemaakt. Hoewel wij door een recente ervaring (Cruisen tijdens Corona) het besluit hadden genomen om niet meer te cruisen met MSC cruises, werden we toch weer verleid.

Wij vertrekken binnenkort naar Italië, waar wij aan boord gaan van de MSC Belissima. Dit is een relatief nieuw schip (2019) en het zusterschip van de MSC Meraviglia. Met haar 315 meters en 18 dekken een echt cruise schip te noemen.
Nu hoor ik je denken: ‘Backpacken en een cruise gaan niet samen’. Dat klopt! Maar hoewel wij graag de wereld over zwerven met de rugzak kunnen ook wij niet ontkennen dat soms iets anders ook leuk is! Onze ervaring leert dat je een cruiseschip prima kan zien als een handig vervoersmiddel tijdens reis.

We gaan je deze zomer meenemen op deze reis, wellicht is het voor jou ook een optie om eens op zo’n schip te stappen!9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page