top of page

6 | Uit eten in New York met kinderen

Na wat rusten is het tijd om New York in de avond te bezoeken. Tijd om te eten! Allereerst lopen wij over Time Square, dit om nog eens te genieten van alle pracht en praal. Van de drukte, de chaos en de zin en onzin van dit plein. Aan Time Square zitten behalve souvenirs winkels ook grote winkels als de Disney Store en een 5 etage tellende winkel van M&M’s. Soms moet je wat overhebben voor de kinderen zullen we maar zeggen. 

Wij zijn na het shopbezoek gaan eten bij het Hard Rock Café, wat net iets verderop lag. Wij doen dit wel vaker, zeker op de eerste dagen. De reden daarvoor is dat het herkenbaar is voor de kinderen, ze weten wat er is en daardoor hebben we minder ‘gezeur’ over het eten (al hebben wij daar niet heel veel last van, onze dochter van toen 8 maanden at tijdens onze backpack reis in Sri Lanka al curry’s!). Maar naast het feit dat het herkenbaar is, is het ook een hele leuke, wellicht een beetje, foute zaak. Het is enorm groot, er is goed eten, en op een leuke manier net zo luidruchtig als New York zelf. Ohja en niet geheel onbelangrijk, het is betaalbaar!
 

Bovenstaand blog is een deel van een eerder geplubiceerd artikel op www.wearetrevallers.nl. Het volledig artikel is hier al te lezen.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page