top of page

14 | Ontbijten bij Carlo’s Bakery & Starbucks Reserve Roastery

De laatste dag is aangebroken. Onze vlucht gaat laat in de middag en dus willen we nog zoveel mogelijk doen. Allereerst gaan we ontbijten, dit doen we wederom ‘on the road’. Het hotel uitgelopen lopen wij eerst richting Time Square en slaan vervolgens W 42th Street in. Hier lopen we langs het Madame Tussauds en een Mc Donalds vestiging met meer verlichting aan de gevel dan heel Time Square. Ontbijten doen we deze ochtend bij Carlo’s bakery, de beroemde bakker van TV. Hij heeft een kleine zaak zitten op 8th Avenue / W 42th Street. Het is niet groot, maar de kans dat je hier in de rij moet staan is klein. Bovendien ziet echt alles wat hier ligt er onwijs lekker uit. Een feest voor de kinderen en eindelijk krijgen wij een goede espresso in NY. Dat was ons ontbijt, bijzonder? Nee. Leuk? Ja.


Starbucks Reserve Roastery Vervolgens hebben wij nog een heerlijk stuk gewandeld naar het zuiden, tot aan West 15th Street. De reden is dat hier de Starbucks Reserve Roastery zit, een enorme (luxe) Starbucks zaak waarbij je het proces van koffie maken kunt zien. Je kunt hier een rondleiding krijgen en ze hebben hier hele luxe en bijzonder koffie’s welke nergens anders te krijgen zijn. Deze Starbucks heeft zelfs een bar. Wij zijn echte koffie fan’s en hadden dit op het lijstje gezet met ‘must do’. Wel onderaan, want mocht er geen tijd voor zijn geweest hadden we deze overgeslagen.


 

Bovenstaand blog is een deel van een eerder geplubiceerd artikel op www.wearetrevallers.nl. Het volledig artikel is hier al te lezen.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page