top of page

Sensationele Avonturen in Kittulgalu: Stream Sliding en Raften met Adventure LK (2)

Welkom in het adembenemende Kittulgalu, waar avontuur en opwinding op je wachten. In deze blog nemen we je mee op een onvergetelijke reis met Adventure LK White Water Rafting Kitulgala, waar je kunt genieten van de spanning van stream sliding gevolgd door de adrenaline rush van wildwatervaren. Laat je betoveren door de pracht van Kittulgalu en de sensaties die je te wachten staan.Wij zijn er klaar voor!


Stream Sliding:

Begin je avontuur met een onvergetelijke ervaring van stream sliding. Adventure LK White Water Rafting Kitulgala neemt je mee naar schitterende natuurlijke glijbanen, waar je kunt glijden over de gladde rotsen en het verfrissende water je lichaam omringt. Laat je innerlijke kind los terwijl je geniet van de opwinding van deze unieke activiteit, omringd door het adembenemende landschap van Kittulgalu.

Wij hebben dit als eerste gedaan en het was fantastisch! Allereerst moeten wij door wat laagwater lopen (tip: geen slippers aandoen) om vervolgens de berg op te lopen. Het kolkende water werd steeds luider en uiteindelijk komen wij bij het beginpunt. Met een helm en zwemvest om mogen we het eerste 'bad' in. Dit stukje rivier wordt een bad genoemd omdat het wordt beschermd door rotsen. Het sluit het bijna helemaal af, maar hier en daar zijn wat watervallen. En dat is wat we gaan doen! Met enige instructie laten wij ons door de rivier mee glijden en volgen wij de watervallen. De ene keer is het beduidend spannender dan de andere keer. Het is een duik naar het onbekende, vooral vertrouwen op je gids. De mannen van Adventure LK White Water Rafting snappen dit heel goed en zorgen ervoor dat jij je volledig op je gemak voelt. Sommige watervalletjes zijn te heftig voor de kinderen, dan worden ze apart genomen en glijden ze via een andere manier omlaag. Joëlla is nu 6 en heeft bijna haar zwemdiploma B. Ik heb enorm bewondering voor haar energie. Totaal geen angst. Voor beide kinderen is dit een hoogtepunt!


De jongste op de rivier!


Wildwatervaren:

Na de sensatie van stream sliding is het tijd om het avontuur voort te zetten met wildwatervaren. We gaan aan boord van een raft en laten ons meeslepen door de turbulente stromingen van Kittulgalu. Met Adventure LK White Water Rafting Kitulgala krijg je de kans om je raftingvaardigheden te testen terwijl je de prachtige natuurlijke omgeving bewondert. Wij duiken in de opwinding terwijl we de golven trotseren en de kracht van de rivier ervaren. De kinderen doen weliswaar niet mee met peddelen, maar dat maakt het niet minder spannend. Omslaan is een reële optie en dan komt het toch op hun zwemvaardigheid aan. Gelukkig weten we de boot boven water te houden en zijn de gilletjes vooral van plezier. Aan het einde van de rivier mogen de kinderen nog even zwemmen in de rivier, wie wil dat nou niet?


Over de veiligheid:

Bij Adventure LK White Water Rafting Kitulgala staat veiligheid voorop. Het ervaren team van gidsen zorgt ervoor dat je goed bent uitgerust met de juiste uitrusting en geeft je een gedetailleerde briefing voordat je aan je avontuur begint. Met hun uitgebreide kennis van de rivier zorgen ze ervoor dat je optimaal kunt genieten van het avontuur, met de gemoedsrust dat je in goede handen bent.


Onvergetelijke Herinneringen:

Stream sliding en wildwatervaren met Adventure LK White Water Rafting Kitulgala in Kittulgalu beloven onvergetelijke herinneringen te creëren. De sensatie van stream sliding gevolgd door de adrenaline rush van wildwatervaren zorgen voor een unieke en opwindende ervaring. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon op zoek bent naar een spannende ontsnapping, Kittulgalu biedt een betoverend landschap voor avontuurlijke activiteiten.


Na het raften worden we netjes teruggebracht naar het startpunt, pakken onze tassen en worden we weer keurig afgezet bij het hotel.


Wil jij raften? bezoek en boek hier!

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page